Ny løsning for alle bransjer

I snart 30 år har Infosoft bistått mediebransjen å lykkes med abonnementstjenester. Nå utvider vi vårt fokus til å gjelde alle virksomheter som satser på abonnement som forretningsmodell.

Fra starten av 90-tallet har det meste handlet om endring og omstilling, både for våre kunder og for egen virksomhet. Den digitale revolusjonen er et velkjent og beskrivende begrep, og vi lever i en tid med store endringer. De fleste flytter over til digitale forretningsformer, og den fjerde industrielle revolusjonen påvirker oss alle. En av de viktigste endringene er at produkter blir tjenester, og etablerte forretningsmodeller endres fundamentalt. Kunder får nye behov, krav, forventninger, og konsumerer produkter og tjenester på andre måter enn tidligere.

For de som skal lykkes i en tjenestebasert økonomi

Infosoft har en unik kompetanse på effektive løsninger for å håndtere abonnement i store volumer. Løsninger som sikrer at inntektene og økonomien blir korrekt både totalt og i hvert enkelt abonnementsforhold. Det er denne kompetansen og erfaringen vi nå tilbyr også andre næringer, gjennom et nytt skybasert abonnementsystem. Vi vil jobbe sammen med virksomheter som vil bli vinnere innenfor abonnement, både små og store i alle bransjer. Vi bruker nå vår lange erfaring, med å støtte komplekse abonnementsmodeller, til å utvikle det beste abonnementssystemet tilpasset dagens og fremtidens behov. Et system med sentral funksjonalitet for å lykkes i en digitalisert tjenestebasert økonomi.

Tjenester for flere

Her kan du lese mer om våre løsninger. Våre fremtidige kunder er både de som fokuserer på abonnement allerede i dag, og de som planlegger å tjene penger basert på faste abonnementsinntekter fremover uavhengig av bransje. Vi har tro på at vår historie og vår kunnskap kan deles gjennom de gode historiene. Vi skal jevnlig dele vår innsikt her på nettsiden fremover. På denne måten får flere vite hvem vi er, og hva vi står for. Vi tror vi har mye å kunne bidra med. Vi er et spesialistmiljø, som naturlig nok tror og brenner sterkt for abonnement.

Fyll ut skjema under om du ønsker en uforpliktende samtale, om hvordan vi kan bidra til å lykkes med deres abonnementsbaserte forretning.

 

Fyll ut skjema under så tar vi kontakt.

Kontaktskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.