Vipps Faktura – Mobilbetaling

Vipps har nå over 2,5 millioner brukere i Norge. De fleste kjenner til appen og benytter den til å overføre penger til venner, å betale i kiosker og til idrettslag, på ulike arrangementer m.m.

Infosoft tilbyr nå mulighet for å integrere seg mot Vipps Faktura. Abonnenter som har godkjent Vipps Faktura i sin app vil kunne få sin abonnementsfaktura her, istedenfor på papir eller pdf. Abonnenten slipper å taste kid nummer, og får varsling både når det kommer en faktura og på forfallsdato. Siste varsel gitt at abonnent fortsatt ikke har betalt. Med Vipps Faktura kan kundene dine betale faktura når og hvor de vil. Statistikk viser at kundene betaler fakturaen raskere på mobil enn ved vanlig papirfaktura. Det gir deg bedre likviditet, og lavere kostnader knyttet til fakturering.

Les mer om hvordan Vipps faktura fungerer her.

Det kjøres en «vask» om abonnenten har godkjent Vipps Faktura i sin app. Så settes betalingsform til Vipps Faktura, slik at faktura blir sendt til abonnenten via Vipps. I Infosoft sitt abonnementssystem kan man enkelt justere tilbake betalingsform, hvis abonnent likevel ikke ønsker å få sin faktura via Vipps.

For å ta i bruk Vipps Faktura må bestilling utføres hos Vipps her og man må ha en avtale hos Infosoft for å ha tilgang til denne modulen, ta kontakt med oss her.

Gjør det enkelt for din abonnent til å betale, samtidig som du reduserer dine kostnader til fakturering.

Har du spørsmål angående integrasjonen, vennligst ta kontakt med oss.

 

Kontaktskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.